En Etkili Ev Satma Tüyoları

0
746

Emlak sektöründe ev satma dönemleri havaların ısınmaya başlaması ile doğru orantılıdır diyebiliriz. Bahar aylarının gelmesi ile birlikte insanlar hayallerindeki evi aramak için daha sık bir şekilde dışarı çıkmaya ve araştırmaya başlıyor. Bu da ev satma planları yapanlar için çok büyük bir fırsattır. Bahar ayları ev satmak isteyenler için en uygun dönem olarak gözükse de ev satma hayalleri kuran birçok kişinin olduğunu unutmamak gerekiyor. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için rekabet ev satın alırken de satarken de en üst seviyededir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bu neden ile satmak istediğiniz evin farklı yönlerini ön plana çıkararak diğer evlerin önüne geçebilir ve ev satma sürenizi kısaltabilirsiniz. Yazımızda, en etkili ev satma tüyolarını detaylı bir şekilde listeledik. Ek olarak, kış aylarının soğuk ve boğucu havaları ile satın almak için ev bakmak birçok kişiye doğru bir tercih olarak gözükmemektedir. Günümüzde internet üzerinden gezilen evleri gidip yerinde görme işlemlerini havalar ısındığında yapmak birçok kişiye çok daha mantıklı gelmektedir. Bu yüzden, ilkbaharda yapacağınız planlı bir çalışma ile potansiyel müşterilerin ilgisini üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Eğer siz de hazırsanız hızlı ve etkili ev satma tüyolarını birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bağlantı Ağlarınızı Genişletin

Çevrenizdeki insanlar ile iletişiminizi kuvvetli tutarsanız her konuda büyük avantaj elde edersiniz. Özellikle ev satma söz konusu ise esnaf dayanışması sizin için en önemli kaynaklardan bir tanesi olabilmektedir. Eğer çevrenizde bulunan esnaflar ile evinizin satılık olduğunu paylaşırsanız ev arayışında olan birçok kişiye zahmetsiz ve masrafsız bir şekilde ulaşabilirsiniz. Eğer bir evin hızlı bir şekilde satılmasını istiyorsanız ilk olarak ilan ağınızı geniş kitlelere yaymak zorundasınız. Ağınızı ne kadar genişletebilirseniz evinizi de o kadar hızlı ve kolay bir şekilde satabilirsiniz.

Ev İlanını Güncelleyin

Ev satarken en önemli iletişim aracı ilanlardır. Ev ilanı için düzenli olarak bilgileri güncellemek ve önemli bilgileri taze tutmak, ilanları inceleyen potansiyel alıcılar için çok önemli bir detaydır. İlanınıza bakan kişiler için uzun süredir ilgi görmeyen ilanları güncelleyerek çekici bir hale getirmeye çalışın, ya da bu mümkün değil ise bu ilandan mutlaka kurtulun. Çok hızlı bir şekilde ev satmak istiyorsanız, kişilerin görmek istedikleri noktaları onlara göstermeniz gerekmektedir.

İlana Dikkat Çeken Özellikler Ekleyin

Ev satmak için bağlantıların ve iletişim ağının etkisi çok büyüktür. Evinizi satmak istiyorsanız çok geniş bir çevreniz olduğundan ve ilanınızı olabildiğince geniş kitlelere ulaştırdığınızdan emin olun. İlanınızı diğer satılık evlerden farklı kılmak için detaylara büyük önem vermenizi tavsiye ediyoruz. İlanınıza yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve video harita gibi detayları ekleyerek ilanınızı daha ilgi çekici kılabilirsiniz. Ev satma siteleri üzerinden verdiğiniz ilanlar birçok benzer ilan arasından sıyrılarak öne çıkabilir ise evinizi fazla zaman harcamadan kolay bir şekilde satabilirsiniz.

Evin Taşınmaya Hazır Olduğundan Emin Olun!

Evin temiz ve tadilat istemeyen bir durumda olması ev satın almak isteyen kişiler için en önemli maddelerden bir tanesidir. İlan verdiğiniz evin boyalı, sağlam ve sorunsuz görünümü olduğundan emin olun. Unutmayın ki, ikinci el evler için dikkat edilmesi gereken evin görünümü ev satın almak isteyen kişilerin en çok önem verdiği konuların başında gelmektedir.

Ev ilanı için çektiğiniz fotoğrafların doğru orantılı ve doğru açıda olduğundan emin olun. Evin genel yapısı, odaların büyüklüğü, mutfak ve banyo gibi eşyalı bölümlerin fotoğraflarının en iyi şekilde gözükmesini sağlayın. Etkili ev satma tüyoları olarak listelediğimiz tüm maddeleri ilanınıza aktarabilirseniz evinizi hızlı ve kolay bir şekilde satabilirsiniz.

Ev Fiyatını Doğru Belirleyin

Ev satma işlemlerinde zaman kaybı yaşanmasının en önemli nedenlerinden bir tanesi de yanlış fiyatlandırmadır. Konut fiyatlarının doğru belirlenmesi ev satışını hızlandırabilecek en önemli faktördür. Eğer uzun süredir evinizi satamadıysanız ev için belirlediğiniz fiyatı detaylı bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz. Eğer satmayı planladığınız evi piyasanın çok daha üzerinde bir fiyata satmak istiyorsanız çok daha az kişiye ulaşacağınız anlamına gelmektedir. Ne kadar çok potansiyel müşteriye ulaşılır ise ev satma şansı da o kadar çok artmaktadır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.