Ankara Eşya Depolama Fiyatları

0
677

Ev taşıma hizmetinin ayrılmayan parçalarından bir tanesi de eşya depolama işlemleri oldu diyebiliriz rahatlıkla! Ev depolama ya da eşya depolama hizmeti sık sık seyahat eden ve belirli bir yerde uzun süre kalamayan kişiler için çok büyük bir ihtiyaç haline gelmiştir. Türkiye’de yeni yeni popülerliği artan ev depolama ve eşya depolama hizmetinin en çok talep edildiği merkezlerden bir tanesi de başkent Ankara’dır. İstanbul’un ardından Türkiye’nin nüfusu en kalabalık şehri olma özelliği de taşıyan Ankara eşya depolama ve ev depolama hizmeti talebinin en yüksek olduğu ikinci şehirdir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Daha önce ev depolama ya da eşya depolama hizmetini hiç kullanmamış olabilirsiniz, çünkü ülkemizde bu hizmet yeni yeni popülerliğini artırmaya başladı. Ancak, ev depolama ve eşya depolama hizmetlerinin aslında ne kadar önemli ve tasarruf etmenizi sağlayacak hizmetler olduğunu paylaşacağımız birkaç örnek ile çok daha iyi anlayacaksınız. Bu örneklerde ev depolama ve eşya depolama hizmetlerinin aslında bir lüks değil tam anlamı ile bir ihtiyaç olduğunu görebileceksiniz. Eğer hazırsanız Ankara eşya depolama hizmeti için birkaç örneği birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Ankara Eşya Depolama Hizmeti Örnekleri

Ev depolama ve eşya depolama hizmetine örnek olarak, Bilkent Üniversitesi’nde okumakta olan ve ailesi farklı şehirde yaşayan bir öğrenci olduğunuzu düşünün. Üniversite yaz dönemine girdiğinde kaldığınız yurttaki ya da küçük öğrenci evinizdeki eşyalarınızı ailenizin evine götürmek yerine küçük bir depo kiralayabilirsiniz. Bu küçük ve etkili çözüm ile yaz döneminde 3 aylık ev kiranızdan tasarruf edebilirsiniz. Depo kiralama ücretleri ile ve kiralarını kıyaslarsanız bir aylık kira bedelinden daha az bir ücret ile üç aylık kiradan tasarruf edebilirsiniz.

Bir diğer örnekte ise Ankara’da bir firmada çalışan olduğunuzu ve geçici bir görev ile başka bir şehirde birkaç ay kalmanızı gerektirecek bir görev üstlendiğinizi düşünün. Farklı bir şehre taşınıp üç ay sonra yeniden Ankara’ya taşınmak hem çok yorucu hem de çok masraflı bir tercih olacaktır. Böyle bir durumda en uygun çözüm Ankara’da eşya depolama hizmetinden faydalanmak olacaktır. Eşyalarınızı diğer şehirdeki görev süreniz boyunca depoya kaldırabilir ve yeniden Ankara’ya döndüğünüzde ev kiralayarak eşyalarınızı yeni evinize kolay ve hızlı bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Eşya depolama ve ev depolama hizmeti için vereceğimiz son örnekte ise, evden eve nakliyat sürecinde yaşanabilen sıkıntıları dikkate alacağız. Yeni bir eve taşındığınızı düşünün ancak yeni evinize geçtiğinizde sizin için önemli olan bir takım eşyalarınıza yer olmadığını fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda bu eşyaları atmak yerine Ankara eşya depolama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ödeyeceğiniz küçük ücretlerle eşyalarınızı güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Peki Ankara eşya depolama fiyatları nedir? Bu sorunun yanıtını birlikte inceleyelim.

Ankara Eşya Depolama Fiyatları

Eşya depolama ve ev depolama hizmeti kapsamında en hızlı gelişen şehirlerden bir tanesi Ankara’dır. Bu hizmeti veren firma sayısının azlığı nedeni ile rekabet henüz üst seviyeye henüz ulaşmamış durumdadır ve bu neden ile hizmet kalitesi de beklentilerin biraz altında olabilir. Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da ev depolama ve eşya depolama hizmetinde daha fazla ilgi olduğu için daha büyük yatırımların yapıldığını görebilirsiniz. Ankara eşya depolama hizmeti için henüz büyük yatırımlar yapılmış olmasa da artan talep ile birlikte büyük yatırımların gelmesi de kaçınılmazdır. Eşya depolama hizmetinde fiyatlandırma doğrudan eşyanın depoda kaplayacağı hacme göre yapılmaktadır. Bu yüzden eşyalarınızın hacmine göre aylık depolama fiyatlarını şu şekilde sınıflandırabiliriz:

Aylık olarak eşya depolama fiyatlarını inceleyecek olursak, +1 oda 200 TL, 1+1 ev 350 TL, 2+1 ev 425 TL, 3+1 ev 550 TL ücret ödeyerek eşya depolama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ankara’daki kira ücretlerini düşünürsek, kısa süreli şehir dışı görevleri ya da belirli dönemlerde farklı şehirlerde olma ihtiyaçlarınızda eşya depolama hizmeti ile önemli ölçüde kira tasarrufu yapabilirsiniz. Eşya depolama ücretlerinin belirlenmesinde eşyanızın miktarı büyük önem taşımaktadır.

Ankara Eşya Depolama Hizmet Seçimi

Eşya depolama ve ev depolama hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konuların başında fiyat geliyor doğal olarak. Ancak fiyat unsuru ile beraber eşya depolama hizmeti veren firmaların sunduğu hizmetlerin tamamını kıyaslayarak karar vermenizi tavsiye ediyoruz. Eşya depolama ve ev depolama hizmeti almaya karar verdiğiniz zaman firmaların sunduğu hizmetleri ve fiyatları yan yana görebileceğiniz bir şekilde yazın ve bir tablo halinde hepsini tek bir bakışta görerek en doğru kararı verebilirsiniz.

Unutmayın ki, taşımacılık sektöründe en ucuz fiyatı sunan firma her zaman en doğru firma değildir maalesef! Taşımacılık sektöründeki dolandırıcı firmaların sayısının her geçen gün artması, güvenli ve düzgün bir hizmet almak isteyen müşterilerin mağdur olmasına neden olmaktadır. Eğer siz de hizmet alırken mağdur olmak istemiyorsanız, nakliyat firması seçimi yaparken çok detaylı bir inceleme yapmanızı tavsiye ediyoruz. Yılların verdiği tecrübe ile en iyi hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunan Octovan, her türlü taşıma hizmeti için her zaman yanınızda!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.